Cenjene stranke obveščamo, da se podjetje PRIMSTOR, Primož Miglič s.p. ukinja. Vse pravice, prodajni pogram, servisi in ostale storitve se prenesejo na novo podjetje PK EKO trgovina in storitve d.o.o.

Za vsa dodatna vprašanja pokličite na GSM:  031 712 041 ali pišite na E-pošto: info@pk-eko.si

Čistilna naprava Solido SMART - E

Prednosti Solido SMART E - model

SBR tehnologija:

 • brez vonja in 25 % manj mulja,
 • 25 let garancije za rezervoar in 3 leta garancije na vso tehniko,
 • brez rotirajočih ali električnih delov v vodi,
 • podzemni rezervoar je proizveden v enem kosu  z rotomoulding procesom (brez lepljenja),
 • tiho delovanje, zahvaljujoč čistilni kapsuli integrirani v jašku,
 • samostojno krmilje oddaljenost od objekta 15 m (max. 30 m),
 • možnost teleskopskega jaška z ravnim pokrovom premera 60 cm – popolnoma raven in ne moti nivoja terena,
 • integrirana vzorčevalna posoda za vzorčenje izpusta očiščene vode,
 • nizka poraba energije, le približno 49 kWh / PE na leto,
 • DIBt-certifikat razred C,N,D (Z-55.31-673/-674-/675),
 • proizvajalec: PREMIER TECH AQUA GmbH – Nemčija.

Mala čistilna naprava Solido SMART – E model je še posebej učinkovita zaradi integrirane čistilne kapsule v jašku rezervoarja, zato je varčna in tiha. Krmilje (20 x 12 cm) čistilne naprave je v objektu v bližini električnega napajanja in je povezano z napravo s posebnim kablom. Kabel poteka skozi predpripravljeno zaščitno cev. Oddaljenost je lahko 15 m, oz. po naročilu do max. 30 m. V primeru daljše razdalje je potrebno montirati omarico za krmilje zunaj objekta.  

Funkcija mikroprocesorskega krmilja: nadzorovano delovanje čistilne naprave, tudi v času počitniškega režima ali pri preobremenitvi naprave zaradi sunkov vtoka.

Čistilna naprava je zelo enostavna za vgradnjo in uporabo. Investitor pripravi samo dovod zaščitne cevi do čistilne naprave in izvede potrebna gradbena dela v skladu z navodili za vgradnjo in uporabo.* Med objektom in napravo ne potekajo številne cevi za zrak, ker je tehnika v jašku čistilne naprave. 

Ob dostavi serviser opravi zagon naprave, če so gradbena dela na objektu že končana. Če to ni možno, opravi “suhi zagon”, da ob koncu gradbenih del uporabnik napravo samo vklopi v električno omrežje. Naknaden prihod serviserja ni potreben. Za zagon in delovanje naprave Solido Smart ni potrebno dodajanje bakterij ali kemičnih preparatov.

* Natančna vsebina dobave in opisi vključenih/nevključenih komponent in zagona so navedeni v konkretni ponudbi, ki jo prejmete glede na vaše povpraševanje.

Komplet je primeren za pohodno ali povozno področje. Za povozno področje, potrebujete ustrezen povozni jašek in LTŽ pokrov – na to nas opozorite ob povpraševanju. 

V primeru vgradnje v podtalnico natančno upoštevajte navodila za vgradnjo in izberite ustrezen rezervoar.