Cenjene stranke obveščamo, da se podjetje PRIMSTOR, Primož Miglič s.p. ukinja. Vse pravice, prodajni pogram, servisi in ostale storitve se prenesejo na novo podjetje PK EKO trgovina in storitve d.o.o.

Za vsa dodatna vprašanja pokličite na GSM:  031 712 041 ali pišite na E-pošto: info@pk-eko.si

Čistilna naprava za večje objekte in naselja

Prednosti čistilne naprave Solido SMART XL:

  • podzemni rezervoar je proizveden v enem kosu  z rotomoulding procesom (brez lepljenja),
  • 25 let garancije za rezervoar in 3 leta garancije na vso tehniko,
  • fleksibilne profesionalne rešitve do 100 PE, idealno za sezonske potrebe (turistični objekti),
  • naprave lahko vgradite na pohodno ali povozno področje (do max. 11,5 t osne obremenitve),
  • poljubna oddaljenost od objekta,
  • integrirana vzorčevalna posoda za vzorčenje izpusta očiščene vode,
  • brez rotirajočih ali električnih delov v vodi,
  • proizvajalec: PREMIER TECH AQUA GmbH – Nemčija.

Solido SMART XL do 100 PE

Prednosti malih čistilnih naprav iz polietilena (PE) so zdaj končno na voljo tudi za večje čistilne naprave do 100 PE. Ta serija je visokokakovostna in prilagodljiva rešitev za javne ustanove, restavracije ali podjetja, ki potrebujejo kapaciteto čistilne naprave do 100 PE. 

Modularna konstrukcija kot dvo-, tri- ali štiri rezervoarski sistem in ABP koncept omogočata optimalno kompenzacijo nihajočih obremenitev, npr. v sezonskem obratovanju. Ta prilagodljivost je odločilna za dobre iztočne vrednosti tudi v težkih razmerah, zato je to profesionalna rešitev.

Ponudbo vam pripravimo glede na zahteve objekta in uporabnikov, zato nas kontaktirajte!

Opis

Čistilna naprava SOLIDO XL je zasnovana posebej za spremembe pretoka in organskega obremenitve, kar je značilno za poslovne stavbe, turistične objekte, naselja.

Se soočate z večanjem kapacitete podjetja? Ali se lahko vaša obstoječa čistilna naprava spopade s povečanim vtokom?  Modularni pristop SOLIDO XL omogoča enostavno razširitev s preprosto dogradnjo. Sistem se bo širil z  potreb povečanega vtoka. 

Čistilna naprava SOLIDO XL poskrbi za 40 do 100 PE in vključuje tehnologijo sekvenčnega biološkega reaktorja (SBR). Odpadne vode se obdelajo v serijah, namesto da bi se neprekinjeno čistile, kar ima za posledico učinkovito čistilno napravo z zmanjšano porabo energije in podaljšano življenjsko dobo vseh sestavnih delov.

Energijsko učinkovit in stroškovno učinkovit

Raven kisika v čistilni napravi je mogoče enostavno spremeniti tako, da ustreza različnim in včasih zelo spremenljivim pretokom in obremenitvam, značilnim za odpadne vode iz poslovnih zgradb. Ne samo, da je poraba energije čim bolj učinkovita, ampak tudi zagotavljanje, da so končni standardi za odplake nespremenjeni.

Učinkovit, robusten in varen

Odporen na hidravlična nihanja in spremembe organske obremenitve. Zagotavlja skladnost s strogimi standardi. SOLIDO XL uporablja več kompresorjev, da morebitne okvare ne bodo povzročile velike izgube kisika v obratu.

Modularna zasnova

Kot nalašč za projekte, razvite v več fazah ali kjer je razpoložljiv prostor zelo omejen. Zmogljivost čiščenja je tako enostavno povečati.

Ekonomično

Naš 8 mm debel, rebrast polietilenski rezervoar je tako strukturno dober, da zagotavlja najzahtevnejše talne razmere. Zakaj bi plačevali za betonsko podlago in betonsko zasutje, ko lahko vlagate v kakovost!