Cenjene stranke obveščamo, da se podjetje PRIMSTOR, Primož Miglič s.p. ukinja. Vse pravice, prodajni pogram, servisi in ostale storitve se prenesejo na novo podjetje PK EKO trgovina in storitve d.o.o.

Za vsa dodatna vprašanja pokličite na GSM:  031 712 041 ali pišite na E-pošto: info@pk-eko.si

Predstavitev

O podjetji "PRIMSTOR", Primož Miglič s.p.

Osnovna  dejavnost  podjetja PRIMSTOR s.p. je na področju okoljske dejavnosti, ki zajemajo različne proizvode  s področja ekologije, varovanja okolja in čiščenja odpadnih vod .

Smo skupina naprednih ljudi povezani z več sorodnimi podjetji, bogatimi dolgoletnimi izkušnjami na področju okoljske dejavnosti s poudarkom na varstvu okolja in čiščenju odpadnih vod iz gospodinjstva. Ponujamo celovite dolgoročne rešitve programov za čiščenje odpadnih vod iz gospodinjstva.

Skupaj z partnerji vam strokovno svetujemo, dobavimo, vgradimo in vzdržujemo vašo čistilno napravo. Naprave priznanih proizvajalcev so najvišje kakovosti, sodobne tehnologije in enostavne za vzdrževanje. Servisiramo in vzdržujemo vse tipe malih bioloških čistilnih naprav.

Storitve opravljamo po celi Sloveniji. Razen tega vam ponujamo še široko paleto drugih storitev za lepše kakovostno bivanje v sožitju z naravo.

Naziv podjetja

"PRIMSTOR", Primož Miglič s.p.

Naziv podjetja

"PRIMSTOR", Primož Miglič s.p.